Om oss

Vi på PORTFIXAREN & DL PORTSERVICE har många år av erfarenhet av garageportar. Vi vill att villaägare ska få den hjälp som krävs för att kunna få den Garageport som man önskar. Vi har nu ett fantastiskt avtal med TF Osbydörren som ser till att villaägare kan få sin Garageport till ett fantastiskt pris.

Med detta avtal kan vi nu också erbjuda Dörrar & Fönster också fantastiskt pris. Vi gör ett GRATIS HEMBESÖK och villaägaren tillsammans med oss kommer fram till vilken Dörr eller vilket Fönster som passar just er. Vi på PORTFIXAREN & DL PORTSERVICE ser till att ni villaägare får precis det ni behöver. Vilket innebär:

1. Kontaktar kund för tid/datum

2. Vi kommer på ett GRATIS HEMBESÖK.

3. Ni väljer vilken Garageport, Dörr eller Fönster ni vill ha.

4. Ni får Offert på Mail.

Vi på portfixarens Garageport Service & DL Portservice MONTERAR också åt dem som redan köpt Garageport och inte har någon Montör.

Hos Portfixarens Garageport Service & DL Portservice kan man också få service avtal där vi kommer 1 till 2 ggr per år och servar kundens port.

Där vi går över och ser hur er Garageport mår. Vi smörjer kollar alla delar och motor extra tillbehör så de fungerar.

Vi har AKUT tid. Där kunderna ringer och vi så fort vi kan. Vi försöker hålla oss inom någon timme eller när kunden kan.

Kontakta oss för mer information. MVH Portfixarens Garageport Service & DL Portservice

Välkommen

Välkommen till www.portfixaren.nu.

Länkar

www.tfosby.se